עצומה להשעיית ראש עיריית אשקלון המוגבל איתמר שמעוני
קנאים תנו לו לעשות את עבודתו נאמנה רק הוא מתאים להיות ראש העיר!!! לא הבנתם שאתם רק מחזקים את התמיכה באיתמר!!!
איתמר שמעוני גאווה לכל אשקלוני!!!!
פוסט שיקרי הנובע מקנאה ושנאת חינם.מתי תבינו שלא יעזור לכם כלום ותושבי אשקלון אמרו את שלהם ובחרו באיתמר,כל הניסיונות שלכם הם בזבוז אנרגיה מוחלט, אנו עם איתמר באש ובמים ומי שלא טוב לו יום טוב לו
ראש עיר תותח אין שני לא פשוט כל צרי העין כואב להם אבל לא נורא לא להרבה זמן ראש העיר רק מתחזק איתמר שמעוני גאווה לכל אשקלוני.
תושבי אשקלון תומכים במר איתמר שמעוני
איזו עצומה מצחיקה באמת עשיתם לי את הערב
ראש העיר בקריסה....לא ייתכן שיגרור עיר שלמה לקריסה יחד איתו....שיישא בתוצאות מעשיו
התושבים אינם אשמים ואינם צריכים להיענש רק בגלל מעשיו...
שיהיה מספיק "גבר" שיפנה את המקום לראש עיר שיוביל ויעניק את השירותים לכלל התושבים...
ואלה שתומכים בראש עיר שיש כנגדו כתבי אישום פליליים....כנראה יח' לב 433 צריכה לחקור גם אתכם...אחרת אין כל הגיון בתמיכה באדם פליליסט
Re: תושבי אשקלון תומכים במר איתמר שמעוני
Re: ראש העיר בקריסה....לא ייתכן שיגרור עיר שלמה לקריסה יחד איתו....שיישא בתוצאות מעשיו
גדול ואמיתי. יקח להם זמן להבין.
Re:
אשקלונים נחמדים. היום התפרסמה רשימת בתי הספר הערכיים במדינה. לא ההשגיים (שגם משם אשקלון נעדרת) אלא הערכיים. פעם .. כן..
אז תמשיכו להתקוטט, לשנוא, או שיש לכם ברירה אחרת להצביע למועמד מסוג אחר......
אני תושב אשקלון
אנחנו תושבי אשקלון. אני לא מבין מה אנחנו עושים? אנחנו משלמים ארנונה אבל לא מקבלים שירות ותמיכה מהעירייה במלואו. זה מועיל למישהו. מי עשה את המשחק הזה? אני משלם ארנונה ודורש שהעירייה תעבוד.
או שראש העיר צריך לעזוב, או אנשים שאינם נותנים לו לעבוד.
אנחנו, תושבי אשקלון צריכים לחיות ולקבל שירותים שעבורם אנחנו משלמים!
Re: אני תושב אשקלון
לא היה ולא יהיה ראש עיר כזה מספר 1!!!! ורק הוא יהיה ראש עיר לעוד הרבה קדנציות העצומה הכי מצומצמת שראיתי מי יכול לצאת כנגד איתמר . איתמר כשמו הוא חזק ואיתן אוהבים אותו מאמינים בו ורק הוא מתאים להיות ראש עירנו
חחחח עשיתם לי את היום עם העצומה הזו זו כנראה עצומת תמיכה אין על ראש עירנו היקר !!!!!
| This discussion has been closed. |
ןאין לאן לפנות !