דרישה להכשרה מיידית של פסיכיאטריות לטיפול בנפגעות/י אלימות מינית
אורח#1 Aug 15, 2013, 06:11
מכיוון שנפגע/ת אלימות מינית נפגע/ת גם נפשית, ולא רק פיזית, יש לטפל בה גם נפשית. וברור שלא על חשבונה.
אורח#2 Aug 15, 2013, 06:24
חשוב מאוד...
אורח#3 Aug 15, 2013, 06:29
כל המרפאה הזו באיכילוב מזלזלת במטופליה, ואם זו פניה של הפסיכיאטריה הציבורית בישראל, אז נפגעות אלימות מינית נפגעו פעמיים: פעם מהתוקף, ופעם נוספת מהמרפאה המטפלת. חבל מאד.
אורח#4 Aug 15, 2013, 20:41
מזעזעת אותי רק המחשבה שזה לא מובן מאליו, וברור וידוע כבר שנים!
אורח#5 Aug 16, 2013, 07:01
שלום
כאמא לנפגעת עבירה כן הייתי מצפה לטיפול מקצועי ע"י פסיכיאטר כדי למזער נזקים ,הכי חשוב לקבל טיפול ממש סמוך לאירוע ,וסמוך לתלונה במשטרה ובזמן כל ההליך המשפטי במידה ויש !
תודה
כאמא לנפגעת עבירה כן הייתי מצפה לטיפול מקצועי ע"י פסיכיאטר כדי למזער נזקים ,הכי חשוב לקבל טיפול ממש סמוך לאירוע ,וסמוך לתלונה במשטרה ובזמן כל ההליך המשפטי במידה ויש !
תודה
אורח#6 Aug 16, 2013, 16:07
שלום רב,
נראה לי שגם חולי דמנציה, אלצהיימר ועוד מרעין בישין מסוג זה זקוקים לטיפול פסיכיאטרי, ולעניות דעתי בעיקר פסיכולוגי - מה שלא ניתן להם כלל (על כל פנים לא במוסדות סיעודיים). חשוב מאוד שמישהו ייתן את הדעת לעניין זה.
הדרה
נראה לי שגם חולי דמנציה, אלצהיימר ועוד מרעין בישין מסוג זה זקוקים לטיפול פסיכיאטרי, ולעניות דעתי בעיקר פסיכולוגי - מה שלא ניתן להם כלל (על כל פנים לא במוסדות סיעודיים). חשוב מאוד שמישהו ייתן את הדעת לעניין זה.
הדרה
אורח#7 Aug 20, 2013, 10:31
מפתיע ומקומם אותי מאד שזה המצב. הצורך בשינוי פשוט זועק לשמיים.
אורח#8 Aug 20, 2013, 10:34
כל כך מצער שזו המציאות, ועוד אחרי כל כך הרבה שנים של מחקר וידע בנושא
| This discussion has been closed. |